Нощно напикаване и билки


Нощно напикаване може да бъде проблем

С напредването на технологичното развитие много физиологични проблеми вече се решават чрез устройства, а не както до преди – с една торба лекарства или пък с бабини рецепти. Не отричаме нито медикаментозните методи за справяне с проблемите, нито пък билколечението, а дори напротив – поощряваме ги, но само там, където наистина има нужда. Говорим си инконтиненцията, енурезата или просто казано за нощно напикаване. Както и преди сме писали – това, че детето се напишква през нощта в много от случаите не се дължи на здравословен проблем. Причина може да бъде наследствена обремененост, стрес, здравословен проблем.

Явлението нощно напикаване е много често срещан проблем. Това е процес на несъзнателно уриниране по време на сън. Въпреки, че понякога е разочароващо, нощно напикаване при деца над 5-годишна възраст не е нещо необичайно. Обикновено хлапетата не го правят целенасочено.

Нощно напикаване има в случаите на малък пикочен мехур, забавено узряване на пикочния мехур, прекомерно образуване на урина, инфекция на пикочните пътища, стрес, хроничен запек, или хормонален дисбаланс. Съществува и вариант, при който инконтиненцията се проявява заради това, че мозъкът не е получил сигнал от тялото, че пикочния мехур е пълен.

Енурезата при подрастващите често води и до психологически дискомфорт. От това страдат и децата, и родителите. Има много случаи в които подрастващите се плашат от социални дейности, само заради факта, че през нощта имат проблем.

На всички, сблъскващи се с инконтиненция може да им се помогне бързо и ефективно. КАК? Много просто! Предлагаме изпитани методи – съчетанието на алармената система на TensCare DRY NIGHT TRAINER  със силата на природата! Така за много бързо ще кажете сбогом на неприятното нощно напикаване.

Ето как:

Канела – Канелата е древна ароматна подправка, която е известна със своите вкусови, но и лечебни качества. Редица изследвания са доказали, че висококачествената канела допринася за повишаване на имунната система. Тя е една от нашите предложения, които в комбинация с алармената система DRY NIGHT TRAINER успешно борят неприятното нощно напикаване при деца  над 5-годишна възраст. Как точно се прилага канелата? Давайте веднъж дневно на детето да дъвче пръчка канела. Препоръчително е да търсите по-крехки пръчици. Те са по-висококачествени, а освен това няма да създават съмнения на родителите дали е безопасно за млечните зъбки на рожбата им.

Индийско грозде – Растението е познато още като Индийско цариградско грозде. Има характерен кисело-горчив вкус. Индийското грозде е добре позната панацея от преди хиляди години. Интересен факт, е че наред с успешната му борба срещу явлението нощно напикаване при малки и големи, това екзотично растение подмладява и увеличава интелекта. Има и доказан противораков потенциал. Индийското грозде и по-скоро екстрактът от него на име Амла се намира сравнително лесно на пазара. За да сложат родителите край на проблема нощно напикаване при деца желателно прилагането на лечебното растение да бъде съчетано с еженощни поставяния на аларменото устройство DRY NIGHT TRAINER. Резултатите наистина ще бъдат на лице много скоро, а родителите и децата ще си отдъхнат от този така неприятен проблем нощно напикаване. Ето и как да бъде прилагано индийското грозде: Намачкват се 2 грозденца. Към тях се добавя една супена лъжица мед и щипка куркума. Дава се по 1 супена лъжица всяка сутрин на детето, което страда от нощно напикаване.

Зехтин – Да! Точно така. Популярната съставка, без която не може никое домакинство е едно от предложенията ни, които борят успешно инконтиненцията при деца, а и при големи. Както е известно олиото от маслини е наистина подарък от боговете. Не случайно римският изследовател Плиний Стари казва за зехтина ‘‘Две са течностите, най-полезни за човешкото тяло. Вътрешно – виното, външно – зехтинът. Но този, последният, е повече от необходим“. Зехтинът е един от най-старите средства за лечение. И като универсален лек той помага и при нощно напикаване. Ето как трябва да бъде използвана ‘‘златната течност‘‘ : просто загрейте малко зехтин до температура поносима за кожата. Може да напоите памуче или директно с ръката ви и започнете да масажирате леко долната част на коремчето на детето. Така няколко минути. Правете го 1-2 пъти дневно. Този прост метод, прилаган продължително време ще помогне за спиране на проблема нощно напикаване. Пожелателно е обаче за по-сигурни резултати да бъде в комбинация с алармената система от ново поколение DRY NIGHT TRAINER, която ние от TensCare препоръчваме.

Нека припомним какво точно представлява тази иновативна система.

DRY NIGHT TRAINER  не  е лекарствен продукт! Не съдържа и билки! Това е компактна машина от ново поколение, чрез която явлението нощно напикаване просто изчезва. Устройство е изключително компактно и изглежда много забавно за малчуганите. Как да се слага? Първо е препоръчително, когато хлапето е над 5-годишна възраст на него да му бъде обяснено, че ще му се наложи да носи през нощта алармата. То трябва да я приеме като нещо, което ще му помогне да се отърве от така нежеланото нощно напикаване и да осъзнае, че така самочувствието му ще бъде повдигнато. Наред с всичко и тревогите на родителите също ще бъдат пратени в забрава. Dry Night Trainer  е лесна и безопасна за употреба система. Трябва само да бъде закачена за бельото на детето, преди да си легне. После пред нощта, ако хлапето тръгне да се напишква устройството се задейства. При първите капки течност сензорите за влажност отчитат промяна и алармата се включва. С времето някои деца ще се научат да „разпознават“ и „отговарят“ на чувството за пълен пикочен мехур, “ стискайки“ до сутринта, а други ще се събудят и отидат до тоалетната. И при двата варианта Dry Night Trainer ще помогне за от 2-4 месеца.

FacebookSvejo