Масаж цяло тяло и масаж гръб, врат и рамене


massage-2

Масажът е известен още в древността и има силно положително въздействие върху тялото и духа, като е широко използван при лечения и релаксация.
В практиката са познати различни видове масажи и ние ще Ви запознаем с техниките, които ползваме в
Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare .

 

 

Класически масаж – релаксира или тонизира организма, премахва умората и засилва имунната система. Подобрява циркулацията на течностите в организма, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство.
Цена на процедура 60 мин. цялостен масаж – 23,00 лева, с  отстъпка* – 21,85 лв.
Цена на процедура 30 мин. частичен масаж – 13,00 лева, с отстъпка* – 12,35 лв.

Лечебен масаж – прилага се при различни заболявания на опорно- двигателния апарат и нервната система. Използват се различни лечебни мазила. Влияе положително при болки в гърба, ставите, мускулни схващания, при травми, както и слабост или повишен тонус на мускулите.
Цена на процедура 60 мин. цялостен масаж – 23,00 лева, с  отстъпка* – 21,85 лв
Цена на процедура 30 мин. частичен масаж – 13,00 лева, с отстъпка* – 12,35 лв.

Меден масаж – въздейства на тъканите в дълбочина, като през порите на кожата се извличат натрупаните токсини. Масажът с мед е високо ефективен при ставни проблеми, безсъние, депресия и умора. Терапията може да се разглежда и като козметична процедура. Медът тонизира целия организъм, загрява тялото, прави кожата мека и гладка като кадифе.
Цена на процедура 60 мин. цялостен масаж – 27,00 лева, с отстъпка* – 25,65 лв.
Цена на процедура 30 мин. частичен масаж – 22,00 лева, с  отстъпка* – 20,90 лв.

young-attractive-woman

Центърът предлага редица пакети с атрактивни отстъпки и цени достъпни за всички наши клиенти.

Можете да заявите своите масажи като 5, 10 или 15 броя в пакет процедури.
Спестете от цената, като обедините в пакет.
 

 

 

upload.53b5973f20b079.69761646

 

 

 

 

 

 

 

Можете да вземете своя ваучер за 5 % отстъпка от цената на всеки продукт или услуга, когато ни посетите тук на място в Център за обезболяване,терапия и разкрасяване TensCare.
Гр. Пазарджик, бул. Александър Стамболийски № 62 /при залата за спортна гимнастика/

 

Приветстваме Ви с ДОБРЕ ДОШЛИ !!!

знаете-ли-че... ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…

В сектор Спорт и Терапия може да откриете реална възможност за обезболяване и релакс в домашни условия чрез използване на апарата Sport TENS 2. Можете да го закупите с отстъпка от 5 %, когато ни посетите на място в Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare.
Апаратът Sports TENS 2 е многофункционален и комбиниран. Предлага най-новите подходи в електро–мускулната стимулация и TENS. Чрез него получавате:

1.Стимулация на сензорните нерви с цел обезболяване (TENS).
2.Стимулация на моторните нерви и мускулната тъкан (EMS) с цел изграждане и оформяне на мускулна функционалност.
3. Масаж

Приложение на програмите за масаж
Използвайте масажните програми за отпускане на схващания, причинени от неправилна стойка на тялото при работа (продължително стоене зад бюрото, работа на компютър, шофиране за дълъг период от време, продължително стоене права, неправилно повдигане, носене на твърде тежки предмети и т.н.) Също така програмите могат да бъдат използвани след интензивна тренировка с цел превенция на схващане на мускулите или просто схващането да отшуми по-бързо.
Програма 8 има специално действие – на изстискване, придърпване. Специално създадена тя насърчава ефективния дренаж на течностите в тъканите. Програмата е изключително ефективна при подути крака и разширени вени.

Приложение на апарата за постигане на релаксация:
• Отпускане с цел да изчезне напрежението в мускулите
• Намалява симптомите на умора в мускулите
• Повишава мускулното възобновяване и възстановяване след високоефективно мускулно представяне ( например маратон). Чрез вградената масажна техника дигиталният апарат Sport TENS 2 също предлага възможност за намаляване на мускулното напрежение, борейки се със симптомите на умора. Програмата е създадена, базирайки се на и приближавайки се максимално до ефекта и усещането при нормален масаж от специалист.

Sport Tens 2 Content-Small

За да закупите апарат Sport TENS 2, натиснете ТУК

За да закупите апарат Sport TENS 2 с 5% отстъпка, елате на място в Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare.

FacebookSvejo