Антицелулитен масаж и терапия


целулит

Целулитът е състояние, при което в резултат на намаляване еластичността и здравината на съединителнотъканните влакна между мастните клетки, последните се появяват по повърхността на кожата под формата на неравен, грапав релеф. Причините, които могат да доведат до деформиране и слабост на съединителната тъкан в областта на кожата, са многобройни. Най-често обаче става въпрос за нарушение в микроциркулацията, в резултат на което еластичните влакна губят гъвкавостта си и се отпускат, което дава възможност на мастните клетки да увеличат размера си и да се появят на кожната повърхност.
Локализация на целулита: Най-често целулитът се появява върху бедрата, корема, ханша, вътрешната част на ръцете, прасците на краката.

ФАКТОРИ ОТГОВОРНИ ЗА НАТРУПВАНЕТО НА ЦЕЛУЛИТ.

* Хормоните – директно свързани с хормоналните промени, целулитът се появява през различни периоди. В пубертета, естрогените предизвикват натрупване на мастна тъкан в определени зони от тялото: бедра, ханш и корем.
* Бременността създава значително количество хормони, които предизвикват появата на целулит. Както и началото на всеки месечен цикъл. По време на менопаузата, по-скоро мазнините се складират отколкото изгарят. Наднорменото тегло също създава условия за по-голямо количество хормони и предизвиква появата на целулит.
* Наследственото предразположение
* Хормонален дисбаланс – голямото количество на естроген може да бъде причина за образуването на целулита
* Неправилното хранене – голямо количество животински мазнини и малко количество растителни, изобилие от въглехидрати, липса на плодове, зеленчуци, витамини
* Възрастта
* Цигарите и алкохола
* Наднорменото тегло
* Честите напълнявания и отслабвания
* Заседналият начин на живот

целулит

КАК ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ЦЕЛУЛИТА?

1. Ограничаваме натрупването на мазнини, като сменим режима на хранене
2. Увеличаваме изгарянето на мазнини чрез активиране на метаболизма и разкъсване на фиброзните торбички, които обвиват мастните клетки ( антицелулитна терапии на TensCare + упражнения)
3. Осъществяваме дренаж – стимулираме циркулацията и венозния поток с цел елиминиране на токсините, мазнините и излишните течности. (масаж + липолиза с апарат на TensCare)
4. Полагаме специални грижи за кожата, за да се възстанови еластичността и добрия я ѝ тонус. ( интензивни продукти с Pink Pepperslim™, Biobustyl™, Camaderm™, кофейн и L-carnitine)

1290w450zc0

Нашите клиентки имат възможност да се възползват от следните  опции:

– да проведат една антицелулитна процедура 40 мин.цена 25,00 лева

– да закупят пакет терапия 5 процедури по 40 мин. + бонус още 1 безплатна – цена на пакета 125,00 лв. Ако се възползвате от тази оферта 1 бр. антицелулитна процедура ще ви струва реално 20,83 лева

– да закупят пакет терапия 10 процедури по 40 мин. + бонус още 2 безплатни – цена на пакета 245,00 лв. Ако се възползвате от тази оферта 1 бр. антицелулитна процедура ще ви струва реално 20,42 лева

– да закупят пакет терапия 15 процедури по 40 мин. + бонус още 3 безплатни – цена на пакета 365,00 лв. Ако се възползвате от тази оферта 1 бр. антицелулитна процедура ще ви струва реално 20,28 лева

upload.53b5973f20b079.69761646

Не забравяйте, че към момента може да се възползвате от 5 % отстъпка от цените изписани по-горе, когато ни посетите на място.

гр. Пазарджик
Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare
бул. Александър Стамболийски №62
тел.0898 75 99 06

 

 

 

 

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
zoya.bg-local-product-big-bg
Антицелулитните продуктите, които използваме в антицелулитната терапия са произведени в България, внимателно подбрани и дерматологично тествани, със съставки, които изглаждат мастните натрупвания и се грижат за здравия вид на кожата.
main_45 Pink Pepperslim е мощен „изгарящ“ мазнините продукт, който ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки. Съставката се добива от вид дърво, което расте в Бразилия и на о-в Мадагаскар, известно със сладко-пиперливия аромат на лютивите си червени плодове, които се ползват и като подправка.
Pink Pepperslim™ се бори с упорития целулит в 3 посоки:
Намаляване размера на мастните депа (Пре – липолитично действие) – превръща макронатрупванията от мазнини в микронатрупвания и ги подготвя за последващо разграждане. Pink Pepperslim™ ускорява значително метаболизма на клетките, без да причинява разширяване на кръвоносните съдове.
Разграждане на мазнините (Липолитично действие) – ускорява разграждането на мазнините до мастни киселини, които лесно се освобождават от организма. Способността на Pink Pepperslim™ да разгражда мазнините е 1737%, 8 пъти по-голяма в сравнение с кофеина!
Ограничава складирането и образуването на мазнини в масните депа, блокира тяхното окрупняване и стимулира микроциркулацията. Като резултат тялото ви изгаря акумулираните мазнини.
Клинични тестове доказват антицелулитното и отслабващо действие на Pink Pepperslim™ – намалява обиколката на бедрата, ханша и талията!
Други иновативни активни съставки:
Biobustyl™ представлява биотехнологичен екстракт, богат на растежен фактор и фрагменти от колаген и еластин. Резултатът от действието му e моментален и дълготраен лифтинг ефект, стягане и повдигане.
Camaderm™ е екосертифицирана активна съставка, добита от плодовете на черните боровинки. Тя притежава доказаното свойство да увеличава еластичността на кожата.
Допълнителна ефективност на продуктите носят кофеинът, L-carnitine-ът, екстрактът от див кестен,екстрактът от бръшлян, коензимът Q10 . Тези активни съставки подпомагат разграждането на мастните натрупвания,изглаждат и стягат кожата. Млечна киселина, глицерин, масло от ший и авокадо действат омекотяващо.

знаете-ли-че... ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…
В сектор Спорт и Терапия може да откриете реална възможност за релакс и тренировка в домашни условия чрез използване на апарата Sport TENS 2. Можете да го закупите с отстъпка от 5 %, когато ни посетите на място в Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare.
Апаратът Sports TENS 2 е многофункционален и комбиниран. Предлага най-новите подходи в електро–мускулната стимулация и TENS. Чрез него получавате:
1.Стимулация на сензорните нерви с цел обезболяване (TENS).
2.Стимулация на моторните нерви и мускулната тъкан (EMS) с цел изграждане и оформяне на мускулна функционалност.
3. Масаж

Приложение на EMS програмите в спорта
Абревиатурата EMS означава Електрическа Мускулна Стимулация.
В спорта едно от основните приложения на EMS е допълнение към конвенционалната мускулна тренировка с цел да се повиши полезното действие върху мускулните групи и да се постигнат атлетични физически пропорции.

Когато искате да се приборите с целулита наред с ефективните антицелулитни процедури е редно да извършвате и упражнение па макар и в домашни условия. Използвайте Sport TENS 2, за да засилите ефекта от тези упражнения и така неусетно да влезете в желана от вас форма.
Апаратът притежава уникалната характеристика ПАМЕТ, която има реалната възможност да поддържа база данни за 30 дневна тренировъчна триразова програма.При тренировка това позволява успешно да се поддържа актуален спортен дневник.

Sports Tens 2 in Hand

За да закупите апарат Sport TENS 2, натиснете ТУК

За да закупите апарат Sport TENS 2 с 5% отстъпка, елате на място в Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare.

Приветстваме Ви с ДОБРЕ ДОШЛИ!

FacebookSvejo