Интензивна едномесечна програма


Интензивна едномесечна програма за видимо и трайно извайване на тялото с кожа по-стегната и еластична

celulit (1)

В навечерието на плажния сезон Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare предлага на своите клиенти специално разработен пакет насочен към успешна и ефективна борба с „портокаловата“ кожа и килограмите. Независимо дали имате метаболитен, хормонален или наследствен тип целулит 30 дневната интензивна програма на Център TensCare ще стимулира ефективно клетъчната активност в тялото ви, ще намали видимо обиколките (ханш, корем, бедра) и ще се противопостави в значителна степен на нашествието на тази „чума на съвременния начин на живот” – портокаловата кожа.

Всички наши клиенти дошли на място в Център за обезболяване,терапия и разкрасяване TensCare ,гр. Пазарджик, бул. Александър Стамболийски №62 могат за се възползват от 5 % отстъпка от цената на 30 дневната интензивна програма за видимо и трайно извайване на тялото.

Интензивна едномесечна програма за видимо и трайно извайване на тялото с кожа по-стегната и еластична

Програмата включва:
• Едночасова процедура на ден
Безплатна консултация с диетолог при стартиране на програмата
• Създаване на хранителен режим спрямо индивидуалните потребности
Безплатна консултация относно тренировъчна програма за домашни условия
Безплатно следене състоянието на края на всяка седмица, корекция на хранителния режим при необходимост и отчитане в таблица за постижения
• При записване в програмата получавате безплатно антицелулитен скраб за тяло Aroma HOT Body Slim

Всяка едночасова процедура включва:
• Вакуум антицелулитен масаж с интензивен продукт предназначен за третиране на неподатливия целулит в областта на талията, ханша и бедрата.
• Липолиза/Дренаж с EMS апарат благоприятстващ за възстановяването на микроциркулацията и мобилизацията на мазнините, насърчаващ ефективния дренаж на течности, задържани в тъканите.
• Кратък ръчен антицелулитен масаж с олио от арган, макадамия, бадем и роза
• Завършвате с чаша Чай от рози – терапия за тялото и душата

Celulit

Факт! Целулитът може да се появи през пубертета, по време на бременността или менопаузата, както и при употребата на контрацептивни медикаменти. Макар да има успешни дейности с широка приложимост срещу целулита, в Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare неговото лечение е абсолютно индивидуално за всяка дама. Комплексното лечение задължително включва: диета, спорт, салонни дерматологични процедури и домашна грижа.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

zoya.bg-local-product-big-bg
Антицелулитните продуктите, които използваме в 30 дневната интензивна програма са произведени в България, внимателно подбрани и дерматологично тествани, със съставки, които изглаждат мастните натрупвания и се грижат за здравия вид на кожата.
main_45 Pink Pepperslim е мощен „изгарящ“ мазнините продукт, който ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки. Съставката се добива от вид дърво, което расте в Бразилия и на о-в Мадагаскар, известно със сладко-пиперливия аромат на лютивите си червени плодове, които се ползват и като подправка.

Pink Pepperslim™ се бори с упорития целулит в 3 посоки:

Намаляване размера на мастните депа (Пре – липолитично действие) – превръща макронатрупванията от мазнини в микронатрупвания и ги подготвя за последващо разграждане. Pink Pepperslim™ ускорява значително метаболизма на клетките, без да причинява разширяване на кръвоносните съдове.
Разграждане на мазнините (Липолитично действие) – ускорява разграждането на мазнините до мастни киселини, които лесно се освобождават от организма. Способността на Pink Pepperslim™ да разгражда мазнините е 1737%, 8 пъти по-голяма в сравнение с кофеина!
Ограничава складирането и образуването на мазнини в масните депа, блокира тяхното окрупняване и стимулира микроциркулацията. Като резултат тялото ви изгаря акумулираните мазнини.
Клинични тестове доказват антицелулитното и отслабващо действие на Pink Pepperslim™ – намалява обиколката на бедрата, ханша и талията!

Други иновативни активни съставки:

Biobustyl™ представлява биотехнологичен екстракт, богат на растежен фактор и фрагменти от колаген и еластин. Резултатът от действието му e моментален и дълготраен лифтинг ефект, стягане и повдигане.
Camaderm™ е екосертифицирана активна съставка, добита от плодовете на черните боровинки. Тя притежава доказаното свойство да увеличава еластичността на кожата.
Допълнителна ефективност на продуктите носят кофеинът, L-carnitine-ът, екстрактът от див кестен,екстрактът от бръшлян, коензимът Q10 . Тези активни съставки подпомагат разграждането на мастните натрупвания,изглаждат и стягат кожата. Млечна киселина, глицерин, масло от ший и авокадо действат омекотяващо.

Пълна ЦЕНА на 30 дневната интензивна програма за видимо и трайно извайване на тялото с кожа по -стегната и еластична- 520,00 лева

upload.53b5973f20b079.69761646 Можете да се възползвате от тази отстъпка, когато ни посетите на място –
гр. Пазарджик, бул. Александър Стамболийски № 62
Така цената на вашата програма става 494,00 лева или 16,47 лева на ден!!!

 

 

 

 

1290w450zc0

 

 

ГРАФИК НА ПРОГРАМАТА

За да заявите своето желание да се включите в 30 дневната интензивна програма за видимо и трайно извайване на тялото с кожа по -стегната и еластична е необходимо да направите едно от изброените действия:

* обадете се на телефон 0898 75 99 06
* пишете ни на [email protected]
* посетете ни на място – Център за обезболяване, терапия и разкрасяване TensCare гр. Пазарджик, бул. Александър Стамболийски №62
* използвате онлайн формата за запазване на час

По време на този първи контакт с нас ще Ви бъде запазен час за консултация с диетолог Иван Попов. Часовете се насрочват в ден събота.
Програмата стартира понеделник в уточнен от нас час.

ОЧАКВАМЕ ВИ И ВИ ПРИВЕТСТВАМЕ С ДОБРЕ ДОШЛИ!

FacebookSvejo